sitemap | zoek
english | français | español
deutsch | русский
 
 
   

home > over de nvsh > adverteren

Adverteren

Algemene informatie over de NVSH-website

De NVSH-website is vanaf het jaar 2000 te vinden op internet. Het is inmiddels een van de meest uitgebreide en breed opgezette sites over seksualiteit. Er is een Nederlandse, een Engelse, een Franse, een Duitse, een Spaanse en een Russische versie.

We hebben in 2005, na een jaar voorbereiding, een geheel vernieuwde site gelanceerd. Deze is sneller dan de oude en een stuk aantrekkelijker. Ook is er veel nieuwe informatie toegevoegd. Het gebruikersgemak is vergroot door een nieuwe navigatiestructuur en een interne zoekmachine.

De NVSH is een vereniging zonder winstoogmerk. De informatie die wij zelf geven op onze website is onafhankelijk. Dat betekent dat advertenties en commerciële informatie over producten en fabrikanten gescheiden zijn van de redactionele inhoud van de site, dan wel dat wij aangeven dat het om een advertentie of webvertorial gaat. Wij zijn er van overtuigd dat dat op lange termijn meer bezoekers oplevert.

De eisen die wij aan de site stellen zijn hoog. De site wordt dagelijks onderhouden. Regelmatig verschijnen er nieuwe artikelen, plaatsen wij vragen van bezoekers met onze antwoorden en gaan wij in op de actualiteit.

Bezoekers

Mensen zoeken het liefst anoniem informatie over seksualiteit. Internet is het medium dat het wat dat betreft wint van andere media. Jong en oud vinden hun weg naar onze site. Dat merken wij aan de vragen die wij van bezoekers per mail ontvangen. Op tal van zoektermen in het Nederlands en Engels verschijnt de NVSH-site in de top-5 van zoekresultaten.

Het aantal bezoekers op www.nvsh.nl is in een jaar tijd verdubbeld, terwijl het aantal internetgebruikers slechts met 19% toenam. Het is de op één na best bezochte site op het gebied van seksuele voorlichting in Nederland. Het aantal unieke bezoekers aan het Nederlandse gedeelte bedraagt op dit moment zo'n een 5500 per dag (ruim 170.000 per maand). Die bezoekers zijn goed voor 25.000 pageviews per dag (meer dan 775.000 per maand.) Deze gegevens komen van statcounter.

Hoe kunt u adverteren?

Tekstlink
Een tekstlink is een stukje tekst, woord of URL-vermelding, dat kan worden aangeklikt en dan linkt naar de webvertorial bij nvsh.nl of naar de eigen website. Tekstlinks plaatsen we op 1 of meerdere van de 300 redactionele pagina's. In overleg zorgen wij altijd voor een relevante plek.
Er zijn 3 verschillende mogelijkheden om een tekstlink te plaatsen.

Plaatje
Een plaatje linkt door naar de eigen site en is een goede manier om bezoekers een beeld te geven van het produkt of de merknaam.

Webvertorial
Met een webvertorial krijgt u een eigen pagina binnen nvsh.nl. In deze pagina kunt u uitgebreid ingaan op het product of de dienst van uw eigen website. Dat kan in woord en beeld. Op een paar beperkingen na bent u helemaal vrij in de vormgeving van deze pagina.

Waarom een webvertorial?

Elke maand kijken er ruim 200.000 bezoekers naar bijna een miljoen pagina's. Met een webvertorial bij nvsh.nl zal de eigen informatie over een produkt of dienst toegankelijk zijn voor al deze bezoekers.
De webvertorial wordt een volwaardige pagina binnen nvsh.nl en is dus geen onderdeel van een redactionele pagina. De webvertorial is aanklikbaar vanuit een van de menu's in de linkerkant van de pagina's. Voor een voorbeeld kunt u een kijkje nemen op de webvertorial van DCPartner, Marcel Waldinger of Donna, ovulatietest

Advies en offerte

Wij adviseren graag bij het opstellen van een webvertorial. Een slim opgestelde webvertorial die goed geoptimaliseerd is voor de zoekmachines zal namelijk een grotere kans van slagen hebben.
Het succes van een webvertorial kan positief beinvloed worden door de aanschaf van tekstlinks naar de webvertorial. Bij aanschaf van extra tekstlinks maken wij al snel een pakketprijs die lager is dan de optelsom van de prijzen vermeld op de prijslijst. Als u geinteresseerd bent neem dan met uw specifieke wensen en vragen contact met ons op via info@nvsh.nl

 


home | seksuele informatie | seks & samenleving | opinie | direct hulp | de nieuwe sekstant | over de nvsh | zoek

sitemap | contact | steun de nvsh | adverteren | vacatures