afdelingen&jon

Op dit moment zijn alleen de afdeling Zuid-Limburg en de zelfhulpgroep JON nog actief.
 

Zuid-Limburg

Secretariaat: Jan van Bylandtstraat 9
BE 3670 Meeuwen-Gruitrode
Tel. 0032-4784-49 826
www.nvsh-zuidlimburg.nl
Activiteiten telefoon: 06-22.22.90.91. (20.00-23.00 uur).

 

Activiteiten seizoen 2017- 2018

Plaats: Zwembad ‘Mosaqua’ te Gulpen
Wanneer: Elke 2 oneven weken op zondag vanaf 01 oktober 2017 tot einde mei 2018, maar niet op feestdagen.
Dus de zondag van week 39, 41, 43, 45, 47, 49, 01, 03, 05, 07, 09, 11, 15, 17, 19 en 21. Niet op 24 december (Kerstmis) en 01 april (Pasen).
Entree: kennismaking € 3,50 per volwassene, daarna €  7,00 (Leden € 3,50). Kinderen betalen altijd slechts € 1,75. Het naaktzwemmen is voor iedereen maar in het bijzonder voor gezinnen met kinderen. Zie ook www.mosaqua.nl
Tijd: 19:00 tot 20:30 uur. Kassa open van 18.45 tot 19.30 uur.
Entree: kennismaking € 3,50 per volwassene, daarna €  7,00 (Leden € 3,50). Kinderen betalen altijd slechts € 1,75.
Het naaktzwemmen is voor iedereen maar in het bijzonder voor gezinnen met kinderen. Zie ook www.mosaqua.nl

 

Clublokaal

Het clublokaal van de afdeling Zuid Limburg bevindt zich in Schin op Geul. Als u zich aanmeldt om een activiteit te bezoeken, dan wordt het adres aan u doorgegeven.

 

Erotische Tasty avond met mogelijkheid tot massage, voor paren m/v en alleengaanden.

Plaats: Clublokaal NVSH afd. Zuid Limburg.
Wanneer: Oktober t/m april: laatste zaterdag van de maand. Mei: laatste vrijdag van de maand.
Tijd: 21.00 tot ± 01:30u. (deur open tot 21.45 uur)
Wij zijn naakt of pikant gekleed. U kiest wat u het prettigst vindt. Stellen, single vrouwen en mannen kunnen in ongedwongen en gastvrije sfeer elkaar ontmoeten, kijken en/of bekeken worden. Het naakt zijn beleef je als een gezamenlijke kwetsbaarheid en dat leidt naar een groter zelfvertrouwen. Heeft u zin om te masseren/gemasseerd te worden? Dan kan dat. De matrassen en de massage-olie liggen voor u klaar. U mag met uw eigen partner, dan wel op verzoek een andere partner masseren. Wij hebben respect voor elkaar. Daarom geeft hij/zij die gemasseerd wordt zelf aan wat en hoever men gemasseerd wil worden. Entree: paren m/v  € 23,00. Alleengaande heren € 30,00. Alleengaande dames € 7,00. Leden NVSH € 7,00 korting. Inbegrepen: gratis hapje en (natuurlijk) massage-olie. Zelf handdoek meenemen. Voorafgaand reserveren gewenst. Reservering alleengaande heren verplicht. Info en aanmelding via onze activiteiten telefoon.

 

Mini cursus Inleiding Sensueel/Erotische massage voor paren m/v

Plaats: Clublokaal NVSH afd. Zuid Limburg
Wanneer: Zaterdag 10 en 17 maart 2018..
Tijd: 20.30 tot ± 00.30 uur.
Op deze avonden leren wij u de beginselen van de sensueel/erotische massage. Doormiddel van eenvoudige streel- en druktechnieken geven wij u enige ‘handreikingen’ om heerlijk te kunnen ontspannen. Deze mini cursus wordt begeleidt door een erkende fysiotherapeut.
Kosten: € 59,00 per koppel (leden € 49,00) voor beide avonden samen.
Info en aanmelding via onze activiteiten telefoon.

 

Ontmoeting op Zondagmiddag

Plaats: clublokaal NVSH afd. Zuid Limburg
Tijd: 15:00 tot 17:30u.
Wanneer: zondagmiddag 29 november en 25 maart.

Tijdens de ontmoetingsmiddag bent u van harte welkom. Wij zorgen voor koffie en thee, bier, wijn en frisdrank. Het is een goede manier om met andere personen (zowel stamgasten als nieuwe bezoekers) een praatje te maken en een drankje te drinken en tevens daarbij inlichtingen te krijgen en/of vragen te stellen over de diverse andere activiteiten van de afdeling. De dienstdoende vrijwilligers zijn goed aanspreekbaar en geven graag de informatie die u wilt hebben. De sfeer is gemoedelijk/huiskamerachtig.
Velen van ons vinden het fijn om samen met anderen naakt te zijn zonder dat men daarvoor naar het naaktzwem-uur in het zwembad wil bezoeken. Sommige vrouwen dragen graag uitdagende lingerie en willen dat aan anderen laten zien. Anderen zijn graag tussen naakte mensen, maar wensen zelf (nog) niet uit de kleren te gaan …… Wij kunnen daarover praten en ervaringen uitwisselen. En… tijdens de inloopmiddag MAG je je laten zien! Naakt of in Lingerie. Het maakt niet uit, het MAG! Ideaal voor koppels waarvan één van twee nog even niet uit de kleren wil en de andere juist wel!
Speciaal voor vrouwen die inloopmiddag willen bezoeken maar nog ‘drempelvrees’ hebben: Neem je beste vriendin mee! Kijk eens rond in ons clubhuis. Laat je door andere vrouwen vertellen over onze activiteiten. Wat voor jou zo spannend is dat je er haast niet over kunt praten, is voor hen heel gewoon. Ervaar hoe een geladen thema opwindend en tegelijk ontladend en doodnormaal kan zijn. Kom je liever niet alleen? Laat je beste vriendin deze site lezen en kom dan samen naar ons toe en eh… uit de kleren hoeft niet (mag wel).
Kortom: De ontmoetingsmiddag is gewoon gezellig. Loop gerust eens even binnen.
Entree: € 5,00 per persoon. Koffie en thee gratis.
Aanmelden is niet nodig. U hoeft niet lid of donateur te zijn. Toegang vanaf 18 jaar.

 

Algemene Ledenvergadering

De Algemene Ledenvergadering van de afdeling Zuid Limburg wordt gehouden op vrijdag 16 februari 2018 in het clublokaal te Schin op Geul. Aanvang 20:00uur.

Juni t/m September
In de maanden juni t/m september zijn er geen activiteiten i.v.m. vakanties.

 

Nadere informatie

Actuele informatie en een toelichting op de activiteiten van de afdeling Zuid Limburg kunt u lezen op www.nvsh-zuidlimburg.nl

 

JON

Al 39 jaar bestaat, haar voorgangers meegerekend, de groep JON. JON is een zelfhulpgroep voor mensen met pedofiele gevoelens, die deze gevoelens niet willen omzetten in seksuele daden met kinderen. Let wel: zelfhulp, geen therapie. Er is geen therapeut met cliënten, er is alleen een gespreksleider – sinds dertig jaar dezelfde – die het zelfhulpgesprek mogelijk maakt waarin de leden elkaar waar nodig helpen, vooral door goed naar elkaar te luisteren.

De basis van JON is (1) zelfacceptatie, (2) acceptatie van seksualiteit als een sterke, dus te beheersen kracht in de mens en (3) acceptatie van het leven in de huidige samenleving als een rechtsstaat, inclusief haar democratisch gekozen wetten. Men strijdt dan niet tegen de samenleving, maar men neemt deel aan en communiceert met de samenleving.

 

Je kunt JON vinden op www.jorisoost.nl. Onder de knop “Meer info” vindt u informatie over JON, de jaarverslagen, statuten en protocol, voorts over ethiek, hulpverlening, onderzoek en nog meer.

Deel dit artikel