watdoetdenvsh?

Nederland is het enige land ter wereld dat een vereniging voor seksuele hervorming kent. De NVSH ontvangt geen overheidssubsidie. De contributie van leden stelt ons in staat onze taken uit te voeren. Lid worden?

Website

De NVSH-website is een van de meest  uitgebreide en breed opgezette sites over seksualiteit in de wereld. Er is zowel een Nederlandse als een Engelse, Franse, Duitse, en Spaanse versie met informatie over de meest uiteenlopende zaken.

Direct hulp via onze infolijn 070-3469709

Dit is de enige telefonische hulplijn in Nederland waar men terecht kan met vragen op seksueel gebied.
Je kunt hier terecht voor alle vragen die met seksualiteit te maken hebben. Je krijg jdirect een mens aan de lijn, en niet een automatische stem die een keuze-toetsenmenu aanbiedt.
Onze medewerkers beschikken over veel informatie en hebben ervaring. Geen enkele vraag vinden ze raar of verkeerd. Ze beantwoorden vragen zakelijk en objectief, zonder moralisme en met kennis van zaken. En uiteraard blijf je volstrekt anoniem.

Direct hulp via e-mail

Dagelijks worden vragen die via e-mail binnenkomen persoonlijk beantwoord. Veel vragen zijn van jongeren.
Heb je een probleem of wil je iets weten? Stuur een e-mail naar vraag.nvsh@gmail.com maar kijk eerst bij veel gestelde vragen, want misschien zit die van jou er wel bij. Je vraag wordt meestal binnen 1 dag beantwoord.