depijpkus

pijpenHet likken of pijpen van een jongen is een vorm van kussen. Het Latijnse woord ervoor is fellatio, van het woord ‘fellare’ dat zuigen betekent. Een ander woord is blowjob. Men noemt het ook wel ‘op z´n Frans’. Pijpen bestaat uit zuigen en likken. Hoe doe je het?

Pijpen; begin voorzichtig

Net als bij de gewone kus met twee monden is zachtjes en voorzichtig beginnen het beste. Maak speels kennis met de jonge heer en geef je ogen goed de kost. Als hij al stijf is lukt dat natuurlijk niet, maar begin als hij nog klein is. Dan kun je hem zien groeien. Houd hem in je hand en geef er kusjes op. Met een goed natte mond bevochtig je de bovenkant.

Pijpen; techniek

Maak kennis met de penis en bekijk hem terwijl je hem zachtjes aftast. Houd je hand eromheen en geef er kusjes op. Als de jongen niet besneden is beweeg je de voorhuid zachtjes naar beneden. Let op het toompje (het stukje huid waarmee de voorhuid vast zit aan de onderkant van de eikel). Dat is een gevoelig plekje, soms wat aan de strakke kant. Lik zachtjes en vochtig met je tongpunt, afwisselend in tempo. Maak je mond goed nat met speeksel en lik de eikel en de rand. Trek de voorhuid weer over de eikel en weer terug, zoals bij het masturberen.
Als je hem in je mond neemt, wees dan voorzichtig met je tanden. Als je hem in en weer uit je mond neemt, met lange trage of korte snelle bewegingen, kun je de voorhuid naar beneden houden zodat de eikel bloot is. Als dat niet comfortabel, is kun je de voorhuid helemaal mee naar boven trekken. Maak de eikel dan wel goed nat. Je kunt met de hand die je om zijn pik hebt meebewegen in het tempo van je mond. Wissel dit af met likken of zogenaamd bijten met je lippen voor je tanden. Vergeet zijn ballen niet, die kun je zachtjes masseren en likken of ze voorzichtig in je mond nemen en met je tong strelen. Je kunt ook zachtjes met de pink tegen zijn anus strelen, of voorzichtig je natte vinger er een stukje in doen

Pijpen; zeggen wat je lekker vindtde pijpkus (pijpen)

De pik wordt door de opwinding groter en harder, soms komt er iets uit (voorvocht). Als een jongen bijna klaarkomt wordt de penis nog net ietsje harder. Bij sommige jongens trekt een van de ballen omhoog. Als je niet weet op welke genotssignalen je moet letten en je wilt wel graag weten of de jongen geniet of kan klaarkomen dan vraag je gewoon of het lekker is. Misschien heeft hij wel een speciaal verzoekje en kan hij je aanwijzingen geven. Als iemand jou pijpt maar net te veel afwisselt of net niet op de goede plekjes komt, zeg dan hoe je het nog lekkerder zou vinden.
Je zou denken dat jongens beter dan meisjes weten hoe ze moeten pijpen maar dat is niet zo. Iedereen die iemand wil verwennen met een pijpkus moet letten op de signalen van de gekuste en die eventueel om advies vragen.

Klaarkomen met de pijpkus (pijpen)

Misschien duurt het met pijpen wat langer voor hij klaarkomt. Ga niet eindeloos door omdat je denkt dat hij met pijpen moet klaarkomen. Oefening baart kunst en je wordt iedere keer behendiger. Het komt tamelijk vaak voor dat bij pijpen het orgasme uitblijft, ook al geniet hij buitensporig. Redenen kunnen bijvoorbeeld zijn dat hij het erg spannend vindt of omdat hij toch wat moeite heeft met zijn passieve rol bij het pijpen.

Hygiëne bij de pijpkus (pijpen)

De gekuste moet zorgen dat hij lekker ligt en dat er genoeg bewegingsruimte is voor de kusser. Zorg voor een goede hygiëne vooraf (tot in het kleinste hoekje onder de voorhuid), het is lekkerder om een schoon iemand te kussen. Ook teveel haar kan een lustremmend effect hebben. Als hij klaarkomt heb je de tijd om je mond opzij te doen, maar je kunt ook het sperma in je mond laten komen en het er meteen weer uit laten lopen of doorslikken. Je kunt ook een slokje water nemen. Sperma is eiwit en niet ongezond of vies van smaak. Voor de echt voorzichtigen zijn er condooms te koop met een smaakje (kun je gewoon mee neuken). Gevorderden kunnen het pijpen nog avontuurlijker (houding, lokatie) of smakelijker (slagroom, honing) maken. Of je verwent elkaar om beurten met een pijpkus of een kutkus, of tegelijkertijd als dat qua lichaamslengte kan. Beide soorten likken hebben een groot voordeel: er is nog nooit iemand van zwanger geraakt.

artikel in andere taal lezen?

Engels

Duits

Frans

Spaans