middeltjes

Hieronder verstaan wij alle drankjes, zalfjes, poeders, tabletten, sprays en andere substanties, die worden verkocht met de belofte dat zij het plezier en/of de prestaties in de seks vergroten

Erectiebevorderende middeltjes

lustbevorderende middeltjesHiervan beweerd wordt beweerd dat zij de erectie bevorderen, voortijdige zaadlozing voorkomen of de penis vergroten, met namen als Stud Delay Spray, Head Up, Kolossal, Penis Power, e.d. Soms worden alle drie effecten tegelijk genoemd. De ultieme penispil levert dus een harde, langer aanhoudende erectie, maakte de penis na enige tijd groter, en voorkomt bovenal te vlug klaarkomen. Dit alles ten behoeve van het langdurig genieten van de vrouw. Van oudsher spreken we hier van ‘prestatieseks’. De man doet zijn uiterste best om een goede minnaar te zijn en denk dat hij daarvoor een grote penis en een langdurige erectie nodig heeft. Dit is wel begrijpelijk vanuit de gedachte dat seks vooral bestaat uit langdurig stoten en pompen in de verwachting dat de vrouw daarvan klaarkomt. Deze verwachting bestaat niet alleen bij mannen maar ook bij vrouwen, en wordt veroorzaakt door onwetendheid.

Lust opwekkende middeltjes

Het gaat hier vooral om poeders of druppels die aan een drankje kunnen worden toegevoegd, en die onmiddellijk of na weinig tijd de partner gewillig en hitsig zouden maken. Ook hier draait het om het bevorderen van de lustbeleving van de vrouw. Het zijn een soort tovermiddelen die vooral bestaan in de fantasie van mannen, omdat die in de praktijk het meeste te maken krijgen met seksueel afgewezen worden. Mannen/jongens fantaseren dat zij de onwillige of weinig enthousiaste vrouw/buurmeisje/kennis/collega als het ware kunnen betoveren en veranderen in een liefdevolle hartstochtelijke partner. In advertenties wordt hierop gezinspeeld door een oproep als: ‘Maak je partner stiekem hitsig!’ (Met onderin de hoek de waarschuwing: ‘Streng verboden toe te dienen aan minderjarigen’, wat aan het geheel nog een extra overtuigende en spannende dimensie toevoegt).

Er zijn natuurlijk ook middeltjes, die aan de vrouw worden aanbevolen, zowel om haar eigen genot als haar prestaties (aantal orgasmes) in bed te vergroten. In de brochures waar al deze nepmiddelen te koop staan, worden ook glijmiddelen aangeboden, die uiteraard wel goed bruikbaar en effectief zijn, met name bij anale seks, en verder capsules voor borstvergroting (een vorm van oplichterij), alsmede parfums, lingerie, e.d. om mannen op te winden. Met dit laatste zijn we echter weer bij de afrodisiaca terug.

Erodiscount.nl