lactofilie 

lactofilieLactofilie betekent opgewonden raken bij het zien van een moedermelkborst

Of ik aan deze ziekte lijd weet ik niet, maar ben ik al lezend geïnteresseerd geraakt in het onderwerp moedermelk. Ik kreeg gedachten als: hoe zou dat smaken, hoe ziet het eruit, hoe druppelt of spuit het eruit? Ik besloot via internet informatie op te zoeken en schrok van de negatieve reacties. Dames en ‘lactatiedeskundigen’ die mij doorverwezen naar een psychiater, alsof ik gek was. Een dame heeft zelfs mijn telefoonnummer aan de politie doorgegeven, die mij belde in de trant van: ‘Zo, ben jij naar moedermelkkiekjes aan het zoeken? Nog een klacht en we zullen eens bij je langskomen met een man of drie, dus trek je les hieruit’.

Toch weet ik van andere mannen dat ze heimelijk ook wel eens zoiets willen zien. Iedereen roept moedermelk is gezond, het is een natuurlijk proces dat op straat meer zichtbaar moet zijn, leve de openheid, en nog zo meer fraais.
Maar kijk je op straat met iets teveel belangstelling naar dat oh zo natuurlijk proces, dan word je door 3 agenten opgehaald en naar het gekkenhuis gebracht.
Op julie site zie ik te midden van allerlei parafilieën nergens de term lactofiel. Opzet of onbekendheid?
Door die afkeer van de lactofiel ga ik mij steeds meer afvragen of ik nou zo mis zit of dat de maatschappelijke openheid zo mis is?

Ik bezocht eens een Nigeriaanse prostituee, die vroeg ‘What do you like?’ Toen ik voor de grap zei ‘Breastfood’ zei ze: ‘Yes it is possible’, kneep in haar borst en inderdaad begon er melk uit te komen, want ze had een 2 maanden oude baby. Ze was stomverbaasd dat ik er extra voor wilde betalen om haar leeg te mogen kolven. Nadat ik wegging hing ze een kartonnen bord op waar ze met viltstift opschreef  ‘MET MELK’. Ze vroor haar afgekolfde melk in oude filmroldoosjes in en verkocht ze voor 5 gulden extra. Ze kreeg zo toch heel wat meer aanloop, totdat ze door die extra aandacht de politie op bezoek kreeg die haar als ongewenste vreemdeling het land uitzette.
In ons normen- en waardendebat zijn dergelijke natuurlijke dingen niet zo gewenst. We sluiten die abnormale gekken liever op.

Artikel in andere taal lezen?

Duits

Spaans

zie ook:
parafilieën