nieuwsgierignaartravestie?

nieuwsgierig naar travestie?Wil je meer weten over travestie, heb je gevoelens in die richting of ben je al travestiet lees dit artikel dan eens op je gemak door. Sommige dingen zullen herkenbaar voor je zijn of antwoorden op vragen geven, maar het zal waarschijnlijk ook vragen oproepen.Travestie wat verder uit de taboesfeer halen is mijns inziens de hoogste tijd! 

In dit artikel zal ik mezelf vanaf mijn jeugd blootgeven. Het leven van een travestiet gaat niet altijd over rozen. Ik was eens op de Canarische eilanden en in Playa del Ingles, een straat met veel kroegjes en eettenten; de obers bleken allen travestiet te zijn, vol bewondering keken zowel vrouwen als mannen naar deze prachtig uitziende sexy travestieten. Ze kwamen als man binnen, lieten zich opmaken, meestal door de eigen partner (ja dat kan dus ook). Niemand die een negatieve opmerking maakte, uitsluitend complimenten!

Mijn jeugd: nieuwsgierig naar travestie?

Ik denk dat bijna elke jongen weleens een bh en slipje van een vrouw heeft gepast, nieuwsgierig om weten hoe dat voelde heb ik dat ook gedaan. Wel een hele klus de eerste keer om een bh aan te trekken, toch wel een lastig ding. Vanaf het eerste moment voelde dat geweldig, ook het stringetje voelde heerlijk!
Als puber had ik al behoorlijke borsten en ik werd er enorm mee gepest, kinderen zijn hard onder elkaar zoals je weet. Had inderdaad als jongen grotere borsten dan de meeste meisjes in mijn klas. Opmerkingen als: “Je mag wel eens een bh kopen, je lijkt wel een wijf” kreeg ik regelmatig voor mijn kiezen. Ze hadden eens moeten weten, wat had ik graag een bh gekocht en gedragen. Toen ik dat mijn ouders vertelde werd dat weggewuifd, “Onzin, je wordt niet gepest, niet zeuren”. Gelukkig was er een docente die mijn probleem wel inzag en ik kwam door haar terecht bij een seksuoloog en in de medische molen. Ik maakte te veel vrouwelijke hormonen aan en mijn vooruitzichten waren dat mijn hormonenhuishouding 3 keer op z’n kop zouden komen te staan, pubertijd, rond mijn 30e en nu midden 50.

Het dragen van lingerie en kleding

seksie lingerieAls er nu mensen opmerkingen maken over mijn borsten dan geniet ik daarvan, ben er trots op, kleine vorm van exhibitionisme natuurlijk.
Heb een volle 95B cup, heerlijk om nylons, bh en dames string te dragen, me vrouw voelen en me als vrouw kunnen gedragen en presenteren.
Veel travestieten dragen graag uitdagende en sexy lingerie, beetje sletterig laat ik maar zeggen, andere kleden zich juist heel vrouwelijk met klassieke dameskleding.

Kopen van dameskleding/lingerie

Er zijn best klantvriendelijke winkels voor travestieten en transseksuelen, in eerste instantie ben ik gaan kopen bij postorderbedrijven, dat is anoniem en je kunt het terugsturen als de maten niet juist zijn.
Ook is schitterende lingerie te koop bij internetwinkels, net als pruiken etc. lingeriebestellen.nl

Travestie binnen relatie/huwelijk

Ik weet dat dit een moeilijk onderwerp is voor veel van jullie, maar toch blijkt het vaak mogelijk om dit bij de partner bespreekbaar te maken. Ik krijg ook wel eens opmerkingen van: “Als ik dit mijn vrouw vertel dan breekt hier oorlog uit en staan mijn koffers over een half uur op straat”.
Vraag me af of dit zo is, natuurlijk zullen er zulke gevallen zijn maar als een relatie goed is, ook seksueel, is er vaak veel bespreekbaar. Eerst eens voorzichtig polsen? Mijn vrouw is volledig op de hoogte en koopt ook vaak leuke dingen voor mij, kan thuis helemaal vrouw zijn en dit geeft een extra dimensie aan onze relatie.

Het anders beleven van seks

Travestieten beleven seks over het algemeen anders, dat heeft niets te maken met het biseksueel of hetero zijn. Ik ervaar dat ook, mijn toch wat dubbellichaam werkt op een natuurlijke manier anders. Ik zie mijn penis niet als zodanig; het is mijn klit. Anale seks en daarbij een orgasme krijgen is intens genieten. Het gebruik van vibrators, dildo’s en ‘butt plugs’ geeft extra genot. Het me laten neuken door de eigen partner met een voorbinddildo is natuurlijk een extra dimensie, zeker met het gebruik van veel glijmiddel brengt dit intens veel genot.

Petra

Zie ook:

Vereniging Genderdiversiteit/Gendersoep

christineleduc.nl