rookfetisjisme 

rookfetisjismeBrief van een lezer: Op uw website las ik informatie over parafilieën. Ik ben 32 jaar en heb van jongs af aan een seksuele fascinatie voor sigaretten en roken.

Deze fascinatie bestaat uit fantasieën over rokende partners, maar ook over dat ik zelf zou roken. Als kind was ik al gefascineerd door rokende mensen. In de puberteit nam dat nog verder toe, waarbij ik mijzelf bevredigde terwijl ik naar advertenties voor sigaretten keek. In het alledaagse leven is het een soort obsessie. Ik kijk altijd rond of ik rokers zie, of dat iemand sigaretten koopt. Het vreemde is dat ik ben opgegroeid en opgevoed in een anti-rook omgeving. Ik heb ook een periode zelf gerookt (en doe dat nu nog wel eens), maar heb dat altijd verborgen gehouden voor iedereen. Nog steeds vind ik het erg geil om zelf in het openbaar ten overstaan van anderen (zolang die mij niet kennen) heel geroutineerd te roken.
Omdat ik moe werd van het stiekeme gedoe en natuurlijk omdat het ongezond is, rook ik nu niet meer, op een enkele keer na. Ik heb inmiddels al 6 jaar een relatie. Mijn vriendin weet niets van dit alles af. Ik houd heel erg veel van haar, maar ik denk dat zij van bovenstaande niets zou begrijpen, ook omdat zij enorm anti-roken is. Ons seksleven is niet heel heftig. Het moeilijke is ook dat ik verstandelijk gezien roken vies en ongezond vind. Dat gevoel is het sterkste als ik net ben klaargekomen, terwijl in de aanloop daarnaartoe juist het omgekeerde het geval is. De laatste tijd ben ik op internet meer gaan lezen over de ‘smoking fetish’ en ik ben er achter gekomen dat er meer mensen zijn zoals ik. Dat had ik nooit gedacht!!! Aan de ene kant een fijn idee, aan de andere kant zit ik vast met mijn gevoelens die ik niet openlijk kan delen met de persoon van wie ik houd, bang voor haar reactie.
Dit weekend heb ik thuis op internet op een smoking fetish forum zitten lezen over iemand met een soortgelijk verhaal als ik, waarbij zijn vrouw ook niet rookte, maar dat wel voor zijn genot deed. Daarna heb ik met mijn vriendin de beste seks sinds tijden gehad, en de dag daarna weer, een ongekende frequentie voor ons doen.
Ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan dat ik niet meteen eerlijk ben geweest, maar dat was ook omdat ik toen mijn afwijking nog niet begreep en dat nu steeds beter begin te doen. Al met al een gecompliceerd verhaal, maar wel fijn om dit eens met anderen te kunnen delen.

Artikel in andere taal lezen?

Duits

Spaans

Tip:
Fetish webwinkel Pabo.nl